Hoofdpagina » Forum onderwerpen » Forum Reacties

Forum - Onderwerpen

Reageer op dit onderwerp (nr:39) Terug naar het overzicht
beschikbaarheid checken campings
Geplaatst door: colette , Datum: 20.06.2011 10:42
andere jaren gingen we onderweg in goedkope hotels overnachten, nu willen we kamperen, met een tent voor 6 personen. Voor hotels is er bookings.com, je geeft datum, aantal personen en budget op en dan krijg je selectie waar je uit kunt zoeken. Zo'n site heb ik nog niet gevonden voor campings, ik verdwaal in een woud van zelf open te klikken websites van franse campings, waar je telkens opnieuw dus zelf de beschikbaarheid moet achterhalen. Zo ook bij Frankrijkonderweg.nl. Zeer tijdrovend en tot dusver heb ik niks geschikts gevonden. Herkent iemand dit gedoe en wat is handig of welke andere site ?
Geplaatst door: tineke, Datum: 21.06.2011 15:48
Campings voor onderweg om alleen voor 1 of 2 nachten te overnachten, hebben bijna geen van alle een beschikbaarheidssysteem.
Meestal weet je van tevoren niet tot hoever je komt, soms zit het erg tegen en kom je minder ver, soms zit het mee en kan je wat verder doorrijden.
De meeste mensen besluiten op een bepaald moment, dat het tijd wordt om te stoppen en zoeken dan met behulp van hun campinggids of de afgedrukte lijs met campings langs de autoroute, een camping.
Wij vinden het niet erg als die camping erg eenvoudig is en verder geen voorzieningen heeft. Voor ons is het alleen maar belangrijk, dat we veilig kunnen overnachten op een camping en ons even kunnen wassen/douchen.
De volgende ochtend even snel een ontbijt en dan weer verder op weg naar onze bestemming.
Soms bellen we, als we al in de buurt van de camping zijn, vanuit de auto naar de camping om te informeren of ze nog een plekje voor ons hebben.
Dat is in de vele jaren, dat we al kamperen, tot nog toe steeds het geval geweest.

Hier zijn de lijsten met onderwegcampings om uit te printen:

http://www.frankrijkonderweg.nl/campings/omaftedrukken.aspx